Corona update 14 december 2020

14 december 2020


>18 voorlopig helaas niet dubbelen

Beste leden, vanavond was de toespraak van de minister president. Veel winkels gaan dicht en binnensporten mogen niet meer. Gelukkig kunnen we nog wel buitensporten en dus tennissen. Alleen ook voor de tennis veranderd er iets. Personen boven de 18 mogen niet meer dubbelen, maar alleen enkelen. Dit zal net als de andere maatregelen tot 19 januari duren, helaas. 

De reserveringen in de Clubapp van dubbelpartijen met personen boven de 18, zullen worden geannuleerd. Verena zal contact opnemen over de tennislessen in januari. Voor de jeugd onder de 18 veranderd er niets en zullen de lessen voorlopig gewoon door gaan.

Hieronder een gedeelte van de site van de KNLTB:

“De maatregelen gelden van dinsdag 15 december t/m 19 januari. Op 12 januari komt het kabinet met informatie over de periode na 19 januari.

Wat betekent dit voor tennis en padel?

  • Volwassenen vanaf 18 jaar mogen tennis en padel spelen met 2 personen, alleen buiten. Alleen enkelspel dus.
  • Jeugd t/m 17 jaar mag spelen en trainen in groepsverband, alleen buiten.
  • Tennis- en padel in een binnen accommodatie is niet toegestaan”.  

Ook willen we nogmaals wijzen op de maatregelen die eerder zijn gecommuniceerd. Laten we proberen ons daar zo goed mogelijk aan te houden!

Verder zijn we aan het kijken hoe we de algemene ledenvergadering vorm kunnen geven. Hierover en over andere zaken hopen we jullie binnenkort te informeren.  

 

We houden jullie op de hoogte!!  

Met vriendelijke groet,

Bestuur T.V. Den Ham

Nieuwscategorieën