Corona update 4 november 2020

04 november 2020


Corona Update

Verscherping maatregelen

Beste leden, gisteren weer een aanscherping van de maatregelen. Ook voor de tennis veranderd er iets. Personen boven de 18 mogen niet meer dubbelen, maar alleen enkelen. We hopen dat dit niet al te lang duurt en dat we dit snel weer terug kunnen draaien. 

De reserveringen in de Clubapp van dubbelpartijen met personen boven de 18, zullen worden geannuleerd. Verena zal contact opnemen over de tennislessen. Voor de jeugd onder de 18 veranderd er niets en zullen de lessen gewoon door gaan.

Hieronder een gedeelte van de site van de KNLTB:

"De overheidsrichtlijnen voor sport zijn besproken met NOC*NSF en de sportbonden. Het protocol Verantwoord Sporten van NOC*NSF is leidend en daaruit komt nu het volgende:

  • Maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen met elkaar (binnen en buiten) sporten. Zij houden onderling 1.5 meter afstand. Tennis en padel spelen kan dus nog, maar met maximaal twee personen op een baan (geen dubbelspel). De komende 2 weken is alleen enkelspel toegestaan.
  • Voor trainingen geldt maximaal 2 volwassenen op een baan (excl. trainer); trainingsgroepen van 4 volwassenen of meer zijn mogelijk, zolang deze duidelijk zichtbaar in groepen van 2 spelers per baan (met 1.5 meter afstand) gescheiden zijn en de groepen niet gemengd worden.
  • Kinderen t/m 17 jaar mogen in grotere groepen blijven spelen en trainen en hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden.
  • Er worden geen wedstrijden gespeeld.
  • Voor topsporters gelden uitzonderingen.
  • Publiek is niet toegestaan.
  • Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.

Vanaf 19 november vallen we waarschijnlijk terug naar de ‘’gedeeltelijke lockdown’ en gelden de maatregelen van 14 oktober. Naar verwachting zullen we dit tot half december moeten volhouden".

We houden jullie op de hoogte!!

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur T.V. Den Ham

Nieuwscategorieën