Corona update augustus 2020

19 augustus 2020


Beste tennisliefhebbers,  

Zoals bekend zijn de ontwikkelingen rond corona niet gunstig. Er komen meer besmettingen en het kabinet heeft maatregelen genomen om dit tegen te gaan.  

Wij zijn blij dat we weer volop mogen tennissen en dat zelfs de clubkampioenschappen, zij het in aangepaste vorm, door kunnen gaan. In september en oktober zal er ook weer in competitieverband getennist gaan worden.  

Verantwoord omgaan met maatregelen:

Echter, ook voor onze vereniging zijn alle maatregelen nog steeds van toepassing. Het bestuur wil daar nadrukkelijk aandacht voor vragen. We zien dat er veel liefhebbers naar de tennisbanen komen, maar ook dat er regelmatig lichtzinnig wordt omgegaan met de maatregelen. Dus..

-        Kom alleen als je geen klachten hebt

-        Reserveer een baan en vermeld daarbij alle spelers (annuleer als het niet door gaat)

-        Ontsmet je handen bij het betreden van de kantine en het terras

-        Houd je zoveel mogelijk aan de aangegeven looproutes

-        Houd altijd 1,5 meter afstand

-        Etc.  

Registreren bij bezoek tennispark:

Daar komt vanaf vandaag nog een nieuwe maatregel bij. Iedereen die op het tennispark komt moet zich registreren. Wanneer je een baan hebt gereserveerd dan volstaat dat voor de spelers die bij de reservering zijn vermeld. Voor iedereen die niet heeft gereserveerd hebben we een bezoekersregister gemaakt. Vermeld hierin je gegevens voor een eventueel bron- en contactonderzoek. Dit register vindt je bij de ingang van de kantine.  

Vraag om (party)tenten:

Verder hebben we de laatste tijd natuurlijk erg mooi weer gehad en konden we lekker op het terras zitten met voldoende afstand. Als het weer minder wordt de komende maanden,  zullen we toch wat meer overdekte ruimte moeten creëren. We zijn daarom op zoek naar (party) tenten die we hiervoor kunnen gebruiken. Afmetingen ongeveer 3-4 meter breed en 6-8 meter lang van voldoende kwaliteit in verband met de duur dat de tenten gebruikt zullen worden.  

Heeft iemand een partytent of weet iemand een partytent die we hiervoor zouden kunnen gebruiken, neem dan contact op met iemand van het bestuur. Ook wanneer je een alternatief idee hebt laat dan van je horen. Graag op korte termijn i.v.m. de clubkampioenschappen en de competitie.  

Tot slot. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we op een goede manier omgaan met de maatregelen en spreek elkaar hier ook op aan. Hopelijk kunnen we dan blijven genieten van het spelletje en van de gezelligheid. Voor een vereniging is dat de verantwoordelijkheid van alle leden.

Groeten van het Bestuur.

Nieuwscategorieën