Kwart & halve finales clubkampioenschappen

01 september 2019


Over drie weken is 't al finaleweekend clubkampioenschappen 2019! 

De voorronde wedstrijden zijn bijna alle gespeeld, de poulestanden opgemaakt en het schema voor de knock out fase vastgesteld. ZIE BIJLAGE.

Mocht je om welke reden(en) dan ook niet in staat zijn om de wedstrijd(en) te spelen, meld dit dan bij de wedstrijdleiding. Er zal dan een lucky loser ingeloot worden in het wedstrijdschema. Het is niet toegestaan om in andere/vervangende samenstelling wedstrijden te spelen!!

 

Voor de volledigheid.:

De kwartfinales worden gespeeld tot en met woensdag 11 september 2019.  De halve finales worden gespeeld tot en met woensdag 18 september 2019. Houd bij het plannen van de wedstrijden rekening met een vol planbord, aankomende week zullen de tennislessen starten en vrijdagavond 6 & dinsdagavond 17 september zullen er KNLTB najaarscompetitie wedstrijden worden gespeeld. 

 

Voor de gezelligheid.:

BBQ, kosten 7,50 per persoon (geboren voor 31.12.2005), jongere kinderen eten gratis méé (wel graag even opgeven voor voldoende frikandelen & ranja). Opgeven kan via de papieren opgavelijsten in ons clubhuis of via email [email protected]

 

De winter dóór.:

Gewoon omdat het kan. Al graag een hele serie wedstrijden in je agenda voor (eind 2019 &) begin 2020?? Geef je dan op [email protected] (of de papieren opgavelijsten in het clubhuis) op voor de kooptbijonzeadverteerders W!NTERcomp (editie 4). 

KnockoutR.pdf

Nieuwscategorieën