Gastspelers en baanhuur

 

Bent u geen lid, maar wilt u toch eens tennissen bij onze vereniging? Voelt u zich dan van harte welkom bij Tennisvereniging Den Ham.

Gastlabel:

Als gast is het mogelijk te tennissen samen met iemand die lid is van de tennisvereniging. Hiervoor kunt u een gastlabel huren. De kosten hiervoor zijn € 5,00 per 1,5 uur voor senioren. De kosten voor junioren zijn € 3,- per 1,5 uur (junior t/m 17 jaar). 

Er moet van tevoren worden afgehangen door een lid van de vereniging. Hierbij moeten de namen van de gastspelers ook doorgegeven worden. De bijdrage kan overgemaakt worden via bankrekening nr: NL24 RABO 0324 8081 00. Gastspelers mogen maximaal 5 keer per jaar gebruik maken van de banen. Heeft u de smaak te pakken en wilt u toch vaker tennissen, voor slechts € 115,- (senioren) of € 40,- (junioren) per jaar bent u lid van deze mooie vereniging.  

Baanhuur:

Wilt u graag tennissen zonder dat iemand lid is van onze vereniging, dat kan via KNLTB Meet&play: KNLTB Meet & Play

De kosten om een baan te huren zijn € 20,- per 1,5 uur.  

Nog even dit:

Zonder reservering kan men geen gebruik maken van de banen. Tennisschoenen met een fijn profiel zijn verplicht. Laat de banen netjes achter na het spelen en klap de bankjes weer omhoog.